Wat 3 generaties geleden begon als een stalling onder een afdak is uitgegroeid tot een prachtig en volledig caravanbedrijf.

Solide
beveiliging

Ons terrein is solide beveiligd. Het is vrijwel onmogelijk om zomaar het terrein op te rijden of de loodsen te betreden. Buiten openingstijden zijn de loodsen op slot en is het terrein afgesloten. Zo staat uw caravan veilig gestald.

Schoon en
prettig geregeld

We besteden veel zorg aan de netheid op ons terrein en in onze stallingen. Zo zorgen we ervoor dat u uw caravan net zo schoon ophaalt als dat u hem wegbracht.

17 donkere
loodsen

Onze 17 loodsen zijn donker en volledig afgesloten. Geen direct zonlicht, zodat uw caravan onder de beste omstandigheden gestald is en zo in uitstekende staat blijft.

Meer dan 1200
caravans in stalling

Met zoveel mensen die ons hun caravan toevertrouwen en zuinig zijn op hun bezit, voelen wij de verantwoordelijkheid om alles piekfijn in orde te hebben.

Onze tarieven.

We baseren onze tarieven op de totale lengte van uw caravan of vouwwagen. Deze lengte is inclusief de dissel.

We meten uw caravan of vouwwagen op en bepalen het tarief volgens de tabel hiernaast. U kunt uw caravan onbeperkt halen en brengen tijdens openingstijden. Maakt u wel even een afspraak als u uw caravan komt ophalen. Voor terugbrengen is geen afspraak nodig.

Helaas is het niet meer mogelijk campers en auto’s aan te nemen voor  stalling in onze loodsen.

Stallingstarieven 2024

Alle prijzen zijn per jaar en inclusief btw.

Tot en met:

<4 meter € 365,-
4,5 meter € 429,-
5 meter € 501,-
5,5 meter € 563,-
6 meter € 603,-
6,25 meter €650
6,5 meter €629,-
7 meter € 735,-
7,5 meter € 785,-
8 meter € 818,-
> 8 meter € 854,-

Banden – 4 stuks | € 50
Fiets | € 20

topstallingen-big2

Onze stalling is onderdeel van Topstallingen.nl. Topstallingen is een initiatief van BOVAG-erkende caravanstallingen.

Bij een topstalling kunt u vertrouwen op een goede en veilige stalling van uw caravan of vouwwagen. Een topstalling heeft alle benodigde vergunningen en voldoet aan alle eisen een gemeente stelt aan bedrijfsvoering en bijvoorbeeld brandveiligheid. Bij een topstalling kunt u terecht voor goede stalling, onderhoud, reparatie en advies.