Dank en Hoop is een echt familiebedrijf

Al 3 generaties lang stallen wij caravans. Dat begon al in 1957.

In de jaren 50 was Dank en Hoop een boerderij met zo’n 30 hectare land. Er stonden zo’n 40 melkkoeien in de wei van de boer: Dirk Wesselingh. Halverwege de jaren 50 moesten de koeien op last van de overheid geruimd worden, een ramp voor de boer.

Ergens rond die tijd stalde een man uit Leiden zijn caravan onder een afdak op de boerderij. ‘Daar zit brood in’, zei de man. En hij had gelijk.

De boerderij veranderde langzaam maar zeker steeds meer in een caravanstalling.

Rob Wesselingh, de zoon van Dirk, nam in 1974 het bedrijf over. Rob stopte helemaal met het agrarisch werk en richte zich volledig op de caravanstalling.

In 2005 nam de zoon van Rob het bedrijf over. Ralph is de derde generatie van de caravanstallers Wesselingh. Het bedrijf is enorm gegroeid sinds die eerste caravan in de jaren 50: er zijn nu 17 loodsen waar maar liefst 1200 caravans en vouwwagens gestald staan.

Ons team

 • Joost Heemskerk
  Joost Heemskerk

  Joost, werkzaam sinds april 2008, is onze BOVAG hoofdmonteur, hij werkt dagelijks aan het onderhoud van caravans. Hij werkt zorgvuldig en serieus. Veel klanten weten hem te vinden met technische vragen. Joost heeft vrijwel altijd het antwoord en ziet het als een uitdaging als de vragen wat ingewikkelder zijn.

 • Dave Boon
  Dave Boon

  Dave, werkzaam sinds februari 2016, is dagelijks bezig met het klaarzetten van de caravans en het onderhouden van het terrein. Dave is een duizendpoot en van veel markten thuis. U zult hem dan ook regelmatig aantreffen in het kantoor of de werkplaats. Dave staat graag voor u klaar om te helpen.

 • Barry Wesselingh
  Barry Wesselingh

  Als zoon van Rob Wesselingh is Barry net als Ralph opgegroeid op de caravanstalling. Hij werkt op ZZP-basis en met veel plezier mee in de werkplaats van de stalling. Barry is breed opgeleid en heeft inmiddels al heel wat jaren ervaring in het onderhoud van caravans en ondersteund ons waar nodig.

 • Ralph Wesselingh
  Ralph Wesselingh

  Ralph Wesselingh eigenaar van Caravanbedrijf Dank en Hoop. Als zoon van Rob groeide hij van kleins af aan op in het bedrijf. “Mensen zijn hier bijna altijd blij omdat ze op vakantie gaan of net zijn geweest.”

 • Moppie
  Moppie Waakhond

  Moppie is onze trotse waakhond sinds december 2016! Ze is super lief en houdt er van om geaaid te worden, maar als het moet is ze ook streng 😉

 • Ik stal mijn caravan al jaren met veel genoegen bij Dank en Hoop. Alles is altijd tot in de puntjes geregeld.

  Alex van der Zwan
topstallingen-big2

Onze stalling is onderdeel van Topstallingen.nl. Topstallingen is een initiatief van BOVAG-erkende caravanstallingen.

Bij een topstalling kunt u vertrouwen op een goede en veilige stalling van uw caravan of vouwwagen. Een topstalling heeft alle benodigde vergunningen en voldoet aan alle eisen een gemeente stelt aan bedrijfsvoering en bijvoorbeeld brandveiligheid. Bij een topstalling kunt u terecht voor goede stalling, onderhoud, reparatie en advies.